Otkrij tajne porcelanske kože s La PIEL LAB MASKOM!

La PIEL Kremno Glinena Maska Za Lice

 

Porcelanska koža? Kako je postići? To smo se svi barem jednom zapitali, odgovor je vrlo jednostavan. Maska za kožu lica od gline. Kada glini pridodamo aktivne sastojke (to su sastojci koji imaju naučno dokazano dejstvo), poput: copper peptida, ceramida, niaciamida, kolagen i hijaluronske kiseline, dobijamo nagrađivanu kremasto-glinenu masku od La PIEL-a. Dok glina kao mali magnet skuplja i uništava svu prljavštinu i bakterije, aktivni sastojci hrane našu kožu, čine ju svežom i popravljaju barijeru kože. 

 

La PIEL Kaolin Bentonit Maska

 

ZAŠTO JE GLINA VAŽNA?

Kaolinska glina i bentonit glina - dvije prave superheroja kad je u pitanju nega kože! Kaolin je odličan za osetljivu kožu jer nežno čisti kožu i rešava sve probleme hiperpigmentacije, dok je bentonit glina malo bolja u uklanjanja višak ulja i bakterija. Da bismo obezbedili najbolje rezultate, odlučili smo da kombinujemo najbolje od oba sveta u našoj nagrađivanoj kremasto-glinenoj La PIEL LAB maski. Zato, sledeći put kad se opustiš s ovom maskom, znaš da pružaš pravu super-negu svojoj koži!

 

 

La PIEL Maska Za Kožu Kremno Glinena

 

 

KAKO IZBEĆI ISUŠIVANJE KOŽE GLINOM?

Iako gline imaju bezbroj blagodati za kožu one zaista isušuju kožu lica, baš zato je naša nagrađivana kremasto-glinena maska je pravo blago za kožu! Ima sve što nam treba za potpunu negu i regeneraciju! Uz obiljem biljnih ekstrakata, ulja, pantenola te čarobnih aktivnih sastojaka poput ceramida, peptida i hijaluronske kiseline, naša koža dobiva pravu dozu hidratacije i ishrane. Zamisli to kao osvežavajuć napitak za tvoju kožu, poput gutljaja sveže vode za tvoje lice - rezultat je sjajna koža, meka na dodir i potpuno revitalizovana. Ako želiš takve rezultate KLIKNI OVDJE

 

 La PIEL LAB Kremno Glinena Maska

 

 

ZAŠTO ODABRATI KREMASTO-GLINENU LAB MASKU?

  • dubinski čisti pore od svih nečistoća
  • apsorbuje višak sebuma
  • intenzivno hrani i hidrira kožu
  • zaglađuje kožu
  • vraća koži elastičnost
  • smiruje iritaciju i crvenilo kože

 

 

Maska La PIEL Glina Krema

 

 

 ZAŠTO AKTIVNI SASTOJCI? 

Nagrađivana kremasto-glinena maska od La PIEL-a je prava čarolija za kožu jer je puna sedam aktivnih sastojaka koji zajedno čine čuda. Među njima su Copper peptidi, koji stimulišu sintezu kolagena i elastina te pomažu u smanjenju hiperpigmentacije, pružajući koži čvrstinu i elastičnost, uz smanjenje bora. Niacinamid je super za masnu kožu i akne te deluje anti-age. Ceramidi održavaju zaštitnu barijeru kože, posebno su korisni za suvu i dehidriranu kožu te pomažu u borbi s kožnim oboljenjima poput ekcema. Hijaluronska kiselina dubinski hidrira, dok pantenol umiruje kožu te zadržava vlagu. I nismo zaboravili na antioksidante poput vitamina E i F koji štite kožu od oštećenja. To je savršena kombinacija za sjajnu i zdravu kožu!

 

 

La PIEL Maska Od Gline

 

 

KAKO SE KORISTI La PIEL LAB KREMASTO-GLINENA MASKA?

Nakon temeljitog čišćenja kože lica, ravnomerno nanesi masku na lice u debljem sloju, koristeći količinu koja se nalazi u jednoj od kesica od 12 g. Bitno je naneseš masku u dovoljno debelom sloju kako se ne bi potpuno osušila i stvrdnula. Važno je izbegavati kontakt s područjem oko očiju i ostaviti masku da djeluje 10 minuta. Nakon toga, dodaj malo vode na prste i nežno umasiraj masku kako bi se lagano omekšala prije ispiranja mlakom vodom. Za lakše uklanjanje preporučujemo korišćenje multinamenske sunđera za lice

 

La PIEL Lab Kremno Glinena Maska

 

Prije prvog korišćenja potrebno je napraviti PATCH TESTPatch test je mala provjera koja se obično izvodi na koži kako bi se utvrdila moguća alergijska reakcija na određeni proizvod ili supstancu. Time se nanosi mala količina proizvoda na kožu i prati reakcija tijekom određenog vremenskog perioda.

 


Komentariši

Komentari moraju biti odobreni pre objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

VELIKA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.